01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
Distrikt 4, Nord
hdcn.dk / Om Distrikt Nord / Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

Tilbage

Hej Distrikt Nord - 1. oktober 2015

Så er køresæsonen 2015 ved at være slut for mange, nogle tager dog en måned mere.

Sidste weekend kørte vi løvfaldstur i det skønneste vejr nogen kan mindes. Og det kunne ses på deltagerantallet ! Ikke mindre end 120 cykler og mindst 140 personer deltog, uha det er mange. Endnu gang fik distrikt nord vist vejen, det er sådan det skal gøres.

Som i har kunnet læse andetsteds er klubskuret lukket ned permanent. Vurderingen var at de ressourcer der skulle anvendes ikke stod mål med det antal medlemmer der ønskede at gøre brug af tilbuddet. Så er det prøvet af og skulle nogen engang få lyst til at prøve igen er det vel bare at gå igang.

Vi kigger frem mod første vinter aktivitet som IKKE er mandag d. 5/10, men derimod torsdag d. 22/10. Se mere i kalenderen.

Husk at tilmelde dig julefrokosten og husk at du skal betale inden du er tilmeldt, det er måske lidt bøvlet, men det er sådan det går når flere og flere tilmelder sig arrangementer og efterfølgende ikke dukker op. Det er vel heller ikke rimeligt at det er de andre der skal betale for dig ?

Vi ses derude.
Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej Distrikt Nord. - 25. august 2015


Netop hjemvendt fra årets sidste H-DCDK træf, vores eget i Tolne, må vi konstatere at vi fik det bedste vejr af alle træfene. Fra de første rullede ind på pladsen torsdag formiddag og til de sidste kørte søndag eftermiddag var der suverænt vejr.

Det kan også aflæses i deltager antallet som var tæt på rekord, nemlig 410 gæster. Vi vil gerne takke alle de fremmødte gæster, alle hjælperne, Vangås Mad, vore sponsorer og alle andre der gjorde det muligt. Vi håber at se jer igen til næste år.

Vi ses derude mandag d. 7/9-2015 til årets sidste mandagstur.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej Distrikt Nord.  -  15.april 2015 

Så er vi for alvor igang igen med 102 fremmødte cykler til sæsonstart. Det er noget der rykker i en gammel biker. CUI var arrangør, Diesel førte an på fremragende vis og vi skylder dem en stor tak. 

Det næste “ store “ i bogen er HGF på Sjælland og her er der virkeligt grund til at møde op, mener bestyrelsen i Nord ihvertfald.

Hvis du læser de indkomne forslag vil du se at der er stillet forslag om en ændret stemmefordeling i HB, der under henvisning til demokratiet, gør at Distrikt 1( sjælland ) kommer til at sidde med 40 % af stemmerne og Bornholm 3%. 

Hvad er demokrati ? En søgning på nettet giver ikke noget entydigt svar. 

Er det at fordele stemmerne i HB efter antal medlemmer i distriktet ? Måske. 

Er det at alle 6 distrikter har lige mange stemmer, som nu ? Måske. 

Er det at tælle de fremmødte til sæsonstart og tage antallet i forhold til mulige og så lade det være tallet det næste år ? Måske. 

I hovedbestyrelsen, indtil nu ihvertfald, og på de afholdte visionsweekender for bestyrelsesmedlemmer har det altid været et tema at vi er een klub, vi skal lære af hinanden og væk fra tankegangen om at vi er delt i 6, derfor tales der fx. om at afholde fællestræf osv. 

Bestyrelsen i Nord bakker op om den linie der er ført hidtil og opfordrer alle der har mulighed for at møde op, til at gøre det og afgive sin stemme. Som du kan se i kalenderen arrangeres der fællestur derover. 

HUSK du er også vigtig. 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen i Nord, dit lokale talerør i Hovedbestyrelsen.

---------------------------------------------------------------------

Hej alle i Nord - 10. februar 2015

Nu lysner det for alvor, det er tydeligt for enhver og vi skal snart ud at køre.

Inden vi kommer til sæsonstart har vi lige et par vinterarrangementer først ;

12/2-15 er der skydeaften, der er udsolgt.

3/3-15 er der rundvisning på politigården, der er også udsolgt. 

Som altid i distrikt Nord er der god opbakning til arrangementerne, og det leder hen til det næste. Der er nemlig lidt ”malurt i bægeret “. Når arrangementet kræver tilmelding og man tilmelder sig, så er det meningen man skal møde op. Det burde måske være soleklart for de fleste, men på det seneste har der været to tilfælde, til julefrokosten var der 8 der aldrig dukkede op og til whiskeysmagningen i fredags var der 6. Det er fuldstændigt tåbeligt, dels tager man pladsen fra en anden, og desuden koster det klubben penge.

Så tænk lige over det næste gang du tilmelder dig noget, alternativt skal vi til at opkræve forudbetaling ved tilmelding.

Hvis ikke du er tilmeldt noget af ovenstående, så ses vi til sæsonstart d. 6/4-2015, hvor solen sikkert skinner fra en skyfri himmel.

Med venlig hilsen

Den (næsten) altid glade bestyrelse i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej alle i Nord. - 23. oktober 2014

Nu er sæsonen da for alvor slut, mørke og kulde venter. Men pyt, det har været en fantastisk sæson, kanon vejr og super fede arrangementer. 

Bestyrelsen har været på kursus, en såkaldt Visionsweekend som blev afholdt i Fredericia i Oktober. Denne weekend blev vedtaget af HB for at distrikterne kan lære af hinanden og udveksle ideer på tværs af distrikterne til glæde for vores mange medlemmer. 

Vores næste store arrangement er vores traditionsrige julefrokost d. 29. November. Hvis ikke du allerede er tilmeldt skal du se at få det gjort, det går stærkt nu. Inden vi kommer så langt er der dog stumpemarked i Mejlby, så frem med de gamle dele. 

Vi ses snart. 

Hilsen Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej alle H-D bikere i Nord. - 24. august 2014

Tolnetræffet er afholdt endnu engang med stor succes, den sidste mand har forladt pladsen og alt er kørt tilbage hvor det kom fra.

Bestyrelsen i H-DCN vil gerne takke alle hjælpere der gjorde det muligt samt alle deltagere der skabte festen. 270 betalende gæster, det synes vi egentlig er flot, vejrudsigten taget i betragtning. 

Nu går sæsonen for alvor mod enden, en sidste mandagstur samt løvfaldstur, så er det vinteraktiviteter. 

Vi ses mandag d. 1. September i Løkken. 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hejsa alle medlemmer i Nord. - 30. juli 2014 

Vi håber i alle har overlevet sommerens temperaturer, der tilsyneladende ingen ende vil tage.

Det har indtil nu været en kanon fed sommer at køre rundt på H-D. Sidste weekend kom Nordic Run karavanen forbi og sikke en oplevelse.

Her tænker vi på den modtagelse som Distrikt Nord leverede i Frederikshavn og Sæby, vi har modtaget store roser fra de deltagende. Også turen ned gennem jylland til CAPS gled efter forholdende glat, tænk på vi var over 80 cykler. Citat fra Nordic Run bloggen “ De rutinerede nordjyder gav en demonstration i optimal styring af store MC fællesture “. Det er lækkert at høre.

Hvor utroligt det end lyder er der kun et H-D træf tilbage i denne sæson og det er vores eget Tolnetræf. Vi mangler at få besat de sidste vagter, så gå venligst ind og se hvor du kan hjælpe. Husk at kun ved fælles hjælp bliver det en succes.

Vi ses, mandag d. 4/8 på Knivholt til fællestur. 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej alle i H-DCN - 21. maj 2014

Der er godt nok sket noget med vejret siden sidste opdatering her på siden...heldigvis da. 

Vi har allerede været afsted til en masse arrangementer og kalenderen bugner med muligheder i den kommende tid. Dejligt.

Her i Nord har vi allerede afholdt det første træf, det var et super Forstræf som var lavet i samarbejde med Vendelboerne MC i Sæby som skal have en stor tak. 

Herfra skal lyde en opfordring til at komme op på cyklen og deltage, på den måde er der fuld valuta for kontigentet. Til vores Forårstræf var der besøg fra alle 6 distrikter og det synes vi er flot. Vi håber også at der bliver set folk fra Nord til alle distriktstræf. 

Husk også at Nordic Run kommer til Nord d. 25/7-2014 kl. 07.30 hvor vi håber at mange af jer vil bakke op og deltage. 

Det var alt for nu, vi skal ud at køre... 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej alle i det sneklædte Nord. - 2. februar 2014

Nu smelter sneen da heldigvis og solen er begyndt at kigge frem og distriktets generalforsamling er afholdt, så ved vi det går mod lysere tider og inden længe kan vi igen høre lyden af Harleyer... 

Generalforsamlingen blev afholdt i Støvring i vanlig ro og orden, 62 medlemmer var mødt frem og det er flot. 

Næstformanden var på valg og blev genvalgt, det samme med Frank Andersen.

Kasseren ønskede ikke genvalg, men havde ombestemt sig og blev valgt igen til stor lettelse for os andre i bestyrelsen. 

Tom Jakobsen ønskede ikke genvalg og blev afløst af Flemming Nørgaard Hansen. 

Som nye suppleanter blev valgt Jørgen v D Maase og Ernst Outzen. 

Tillykke til alle og tak til Tom for det store arbejde han har lagt i klubben. 

Egon Petersen havde stillet 2 forslag som skulle til afstemning, det første blev ikke vedtaget og det andet blev trukket efter bestyrelsen havde lovet at arbejde videre med Egons ønske. 

Det kan ikke siges tit nok og det er sagt rigtigt mange gange, har du noget du ønsker, det være sig et arrangement eller en køretur, så tøv ikke med at rette henvendelse til bestyrelsen. 

Husk vi er der for DIG og dine ønsker, det er IKKE nødvendigt at stille et forslag der skal stemmes om til en generalforsamling for at blive hørt. 

Det var alt for nu, vi ses snart derude...

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej alle i distrikt Nord. - 9. December 2013

Så er sæsonen 2013 forbi, der er ikke flere arrangementer. Som altid har der været stærkt fremmøde hele vejen igennem, uanset om det er til køreture eller GF. 

Vi i bestyrelsen er nu i fuld gang med at kigge på 2014 sæsonen således at vi kan holde dampen oppe også til næste år. 

Følg med på hjemmesiden, kig i kalenderen så føles vinteren ikke så lang. Husk at det er her i distriktet der skal være forårstræf så begynd bare at glæde jer. 

Sidst vil vi gerne komme med en opfordring – der må da være en derude der kan tage en tjans med kasserer posten. Tænk lige over det i julen, vi skulle gerne starte op i stærkest mulige opstilling. 

Glædelig Jul og Godt Nytår fra 

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej Distrikt Nord - 27. august 2013 

Så er årets største H-D begivenhed i det nordjyske afholdt og hvilken fest.
420 deltagere og fantastisk godt vejr, ihvertfald det meste af tiden. 

Fra bestyrelsen skal der lyde en stor tak til alle der deltog aktivt i festen og ikke mindst en stor tak til alle de frivillige der gjorde det muligt. Også en stor tak til træfudvalget der har arbejdet med sagen hele året. 

Vi må desværre erkende at det går den gale vej, køresæsonen er snart slut, vi har dog årets sidste mandagstur tilbage samt sæsonafslutning inden vi slår over på vinteraktiviteter. 

Husk vi har en meget spændende tur til Tyskland, til vel nok en af europas mest anerkendte custom butikker, så få dig meldt til i en fart hvis du vil med.

Vi ses mandag d. 2. September til en tur i Vendsyssel.

Vel mødt. 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------


Hej alle i distrikt Nord. - 7. august 2013 

Så er vi tilbage ved tasterne efter en fantastisk sommer. 

Det må siges at vejret har været med os og medlemmerne i Nord har da også været at se alle steder, også så langt væk som i Rom er de blevet spottet. 

Netop overstået er mandagens køretur med sædvanlig god tilslutning, 70 stk. på HD. Der er så kun en mandags tur tilbage med afgang fra Tylstrup Kro. 

Vi kan begynde at spejde Tolne træffet i horisonten og vi skal hilse fra træfudvalget og sige de er klar til at modtage os. Vi glæder os. 

Klublokalet er også åbent igen efter sommer pausen, dog er der ikke åbent om onsdagen, men hver fredag er de klar i skuret kl. 17-22. Vi kan anbefale at ligge vejen forbi til en hyggesnak med kammeraterne.

Vi ses i Tolne.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

Hej alle i distrikt Nord. - 25. april 2013

Så fik vi afviklet hovedgeneral forsamlingen her i Nord.

Vi fristes til at sige, med sædvanlig god tilslutning når vi arrangerer noget.

Der var fremmødt 165 medlemmer som ville deltage i valget af ny formand og Anders Hansen fra Fyn blev valgt uden modkandidater.

Et stort tillykke til Anders med valget, vi håber vi får et ligeså godt og frugtbart samarbejde som vi har haft med Skovhuggeren. En stor tak skal også lyde til ham for det store arbejde han har lagt i klubben.

Desværre var vi ved at miste en af vores kammerater fra Fyn undervejs, der kolliderede med et rådyr. Gudskelov skulle han efter hvad vi ved være sluppet med knubs.

En reminder om at det hurtigt kan gå galt, så pas på jer selv, vi ses derude.

Med venlig hilsen

H-DCN´s bestyrelse

 

---------------------------------------------------------------------

 

Hej alle i Distrikt Nord. 17. februar 2013.

Så er generalforsamlingen vel overstået, og det med sædvanlig god tilslutning, 79 fremmødte H-D entusiaster, det er en fornøjelse.

Det er dejligt at sidde i en bestyrelse hvor medlemmerne bakker så massivt op, så tak herfra.

For måske første gang havde vi besøg af President Skovhugger som repræsenterede hovedbestyrelsen, for ihvertfald sidste gang i denne omgang.

“ Huggeren “ går jo som bekendt af på næste generalforsamling, og man må sige at han har gjort det godt på posten.

Den næste hovedgeneralforsamling er jo her i Nord d. 21. April og vi vil opfordre alle dem som har mulighed for det til at møde op.

På generalfrorsamlingen i Nord skulle vi jo tage stilling til om vi ønskede et klublokale, hvilket et stort flertal gjorde. Af de fremmødte 79 stemte 54 for, så det blev vedtaget.

Fra klubhusudvalget skulle vi hilse og sige at man nu arbejder på højtryk for at lokalet skal stå klar til den snart kommende sæson.

Da Leena ikke ønskede at fortsætte i bestyrelsen skulle hendes plads besættes og suppleant Frank Andersen blev valgt. Som ny suppleant blev valgt Flemming Nørgaard Hansen og vi siger velkommen til ham og et stort tak til Leena for hendes arbejde, ikke mindst som klubshop bestyrer.

Som ny revisor blev valgt Bendy Duncker, da Eva ikke ønskede at fortsætte på posten.

Vi ses d. 4. Marts hos RoadHogs MC.

Bestyrelsen i H-DCN.

---------------------------------------------------------------------

 

Hej alle i ( det kolde ) Nord. - 4. december 2012


Så er sæsonen 2012 lagt på is, må man sige. Der er ikke flere aktiviteter i år så nu kan vi godt slappe af.

2012 har budt på rigtig mange fine arrangementer og vi skylder en stor tak til de mange der i årets løb har bidraget med aktiviteter og køreture.

Julefrokosten forløb i god ro og orden med 100 deltagere og var en kanon succes.

Også juleafslutningen på museet var et hyggeligt og velbesøgt arrangement.En stor tak til Robin for det der måske er den sidste fremvisning, idet museet jo som bekendt flytter.

Du kan allerede nu begynde at se på næste års aktiviteter og hold øje med kalenderen der kommer hele tiden nyt til.

Hvis du sidder derude og tænker på noget du kunne tænke dig, så tøv ikke med at rette henvendelse til bestyrelsen. Husk vi arbejder for DIG.

Så er der kun tilbage at ønske alle medlemmer i Distrikt Nord en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår, vi glæder os allerede til at se dig igen.

Vi ses igen mandag d. 7. Januar, husk badekåbe.

Bestyrelsen i H-DCN

---------------------------------------------------------------------

 

Hej Alle - 6. november.

 

Så kører vinter aktiviteterne på fuld kraft og det er med sædvanlig god tilslutning. Dejligt.

 

Mandag d. 1. Oktober havde vi et rigtigt fint møde hos Road-Hogs MC i Vestbjerg som endnu engang stillede deres dejlige lokaler til rådighed for os.

Klubhusudvalget lagde ud med en orientering og status omkring arbejdet i udvalget.

Aftenens indlægsholdere var Johnny fra Port6 og Thomas fra TK synshal. De kunne fortælle en masse om SKAT, SKAD og Trafikstyrelsens regler og fortolkninger ( forhindringer ).

 

Mandag d. 5. November var vi taget en tur til Nibe hvor Nordic Leasing lagde lokaler til. Her var det Peter Kier fra København der fortalte om hans tid hos Sirius patruljen på Grønland.

Peter holdt et meget spændende indlæg med film og billeder fra en virkelighed langt fra vores. At der her var tale om en ægte “vildmarksmand“ kunne ingen være i tvivl om da han var kørende på MC denne aften. Ernst havde sørget for gode tilbud og en forplejning i særklasse.

 

Til begge møder var der cirka 40 deltagere og der skal lyde en stor tak til alle der gjorde disse arrangementer mulige. Godt gået.

 

Siden sidst har bestyrelsen også været i sving. Den 23. Oktober blev der afholdt bestyrelsesmøde og her fik vi bla.en orientering fra træfudvalget der kunne fortælle at årets Tolnetræf blev en publikums succes med 100 deltagere mere end i 2011 og et overskud på 14.000 kr. En stor tak til alle deltagere og hjælperne der snart får deres belønning.

 

Jens og Claus deltog d. 27. Oktober i hovedbestyrelsesmøde på Fyn og fik de nyeste orienteringer fra hovedbestyrelsen. Det kunne bla.konstateres at situationen omkring formandsposten er uafklaret og at der ikke pt.er nogen kandidat. Hvis du overvejer om tjansen kunne være noget for dig er det nu du skal komme på banen. Hovedgenalforsamlingen 2013 afholdes her i Nord til April og her er detaljerne ved at være på plads.

 

Vi ses snart til julefrokosten.

 

Bestyrelsen i H-DCN

 

---------------------------------------------------------------------

 

Hej alle i H-DCN - 29. september 2012

Det var så det. Den officielle køresæson i H-DCN er slut og vi slår nu over på vinter aktiviteter.

Årets løvfaldstur er netop afsluttet med stor succes og 65 fremmødte som nød den dejlige flæskesteg med tilbehør. De var deuden vidne til afsløringen af årets vindere i kilometer konkurrencen.
Nr. 1 blev Mutte med 25811 km.
Nr. 2 blev Jan Poulsen med 15214 km.
Nr. 3 blev Søren Jørgensen med 14384 km.
Som noget nyt var der kåring af færreste km,det blev Lars Nygreen med 4585 km, og det er da egentlig en del, der tegner sig et tydeligt billede af at der bliver kørt længere og længere.

Et stort tillykke til dem herfra.

Fra bestyrelsens side skal der lyde en stor tak til alle der har hjulpet til med arrangementer, lavet ture og hvad det ellers måtte være, så vi andre har haft noget at foretage os i den netop afsluttede sæson.

Allerede fra på mandag d. 1. Oktober tager vi hul på nogle spændene vinter arrangementer som vi i bestyrelsen forventer os meget af.

Vi ses.

Bestyrelsen i H-DCN

-----------------------------------------------------------

 

Hej alle i distrikt Nord - 18. august 2012

Så er sommerferien vel ved at være slut for de fleste.

Og sikke en sommer. Vejret har måske ikke altid været det bedste, men det har vel egentlig været okay. Nej det vi ser tilbage på fra bestyrelsen i H-DCN er det udbud af aktiviteter og ture der har været sommeren over. Det har ganske enkelt været imponerende med alle de dejlige ture og arrangementer og fremmødet har været helt fantastisk.Vi må sige at det engang for alle er blevet slået fast at vi er en del af Danmarks vel største og mest velfungerende MC forening, at det er sådan er 100 % jeres fortjeneste.

Nordic Run fik vi også kørt sikkert hjem med et brag af en afslutning hos Vendelboerne MC i Sæby. En stor tak til dem for at ligge lokaler til, også en stor tak til Max for den velsmagende gris og til Formand Jens som løste den store opgave med at få det stykket sammen.

MEN, der må løftes på hatten for de mange deltagere der var med på turen og en stor del af dem tog hele turen, hvilket må siges at være noget af en mandfolkepræstation. Op til 8.000 km blev der kørt på de cirka 14 dage og der var flere der efter turen havde næsten 2.000 km hjem !! Det var også glædeligt at så mange af distriktets medlemmer havde taget imod invitationen om at tage med på den afsluttende tur og det var imponerende da de 75 deltagere rullede ind i Sæby.

Fra klubhusudvalget har vi hørt at der arbejdes på højtryk. Fra bestyrelsens side har vi meddelt udvalget at vi ikke som bestyrelse har nogen holdning til om der skal være et klubhus i distriktet, det er udelukkende et spørgsmål om hvad i som medlemmer vil, vi har dog opfordret udvalget til at arbejde med en løsning hvor der er plads til distriktets aktiviteter.

Tolnetræffet står for døren og vi er overbeviste om at det bliver årets træf, træfudvalget har gjort et super arbejde med mange nye ideer. Vi har også hørt at de opstillede telte er udsolgte og kunderne må gå forgæves, det er da ganske imponerende.

Vi ses i Tolne.


Bestyrelsen i H-DCN

-------------------------------------------------------------------

 

Hej H-DCN - 22. juni 2012

Nu er der Skt. Hans og dagene bliver igen kortere,tiden flyver afsted....

Heldigvis har vi været mange steder med vores kammerater og der er stadig meget på programmet.

Siden sidst har vi været lidt omkring, bla. :

Vores Toy-Run fik vi afviklet med stor succes, flot fremmøde og et flot arrangement de havde lavet til os på Julemærkehjemmet.
Super Event i Jomfru Ane Gade, det var noget der kunne trække folk til. Igen et rigtigt flot arrangement.
Turen til Thisted må også siges at være noget af et tilløbsstykke. Omkring 70 cykler tog turen derop, det var noget af et syn.
Derudover er der mange fra distriktet der er blevet spottet i Ballenstedt og omegn. Kanon vejr og et flot sted.

Hvis vi skal kigge lidt frem, vil vi gerne henlede opmærksomheden på Nordic Run, et fælles nordisk projekt som du kan læse meget mere om i aktivitetslisten. Afslutningen foregår her i distriktet og vi håber at rigtig mange af jer vil bakke op om festen og deltage.

Vi ses derude, kør forsigtigt.

Bestyrelsen i H-DCN

 

--------------------------------------------------------------

 

Nyt fra bestyrelsen 6. maj 2012

 

Så er vi godt igang, selvom vejret ikke ligefrem har prangende. Men hvad så, vi er vel rigtige bikere.

Året indtil nu har allerede budt på en del arrangementer og siden sidst har vi været til American week i Aalborg Storcenter, et arrangement der trak rigtigt mange til og for nogle så det ud til at Linse Kessler var årets begivenhed.Efterfølgende var der fællestur til Cap`s i Aarhus.
Vi har også været en tur på Mosten for at se lidt race.

Hovedgeneralforsamling har der også været med 125 fremmødte hvoraf de 15 var fra H-DCN. Der var ikke lagt op til de store dramaer i år, hvad fremmødet vel også bar lidt præg af.Dog var der fremsat et forslag fra et af medlemmerne fra Nord omkring medlemsskab på leaset cykel, hvad der ikke er mulighed for i dag.Forslaget blev dog trukket tilbage mod at der blev nedsat et udvalg som skal undersøge hvordan det kan løses.

Bededags ferien er netop overstået og der var nok at køre efter, Forårstræf på Fyn, det traditionsrige Bededagsoptog hos Ulvene MC og åbning af Faarup Sommerland. Alle disse steder var vi som sædvanligt godt repræsenteret.

Træfudvalget er langt i deres arbejde med at lave et fedt træf for os. Musikken er på plads, det ser spændende ud og i det hele taget synes vi udvalgets arbejde bekræftiger os i at det var en rigtig beslutning at lave et Træfudvalg.

Fra klubhusudvalget lyder der possitive toner med mange tilbagemeldninger fra jer derude, det være sig fra generel opbakning til arbejdet og til konkrete forslag til mulige emner.

Til sidst vil vi endnu engang takke for den opbakning der er til vores arbejde, det er altid dejligt når der bliver sat pris på det arbejde der laves.Har du noget på hjerte, det være sig ris eller ros, så tøv ikke med at ta fat i en fra bestyrelsen enten “ derude “ eller på telefon og mail, husk DIN mening tæller også.

Vi ses derude.

Bestyrelsen i H-DCN

 

---------------------------------------------------------------

 

Nyt fra klubhusudvalget. - 13. april 2012

 

Udvalget blev nedsat på distriktsgeneralforsamlingen d. 5. Marts 2012 og er senere blevet suppleret lidt.

Udvalget består nu af Søren Jørgensen,Tom Thomsen, Jesper Aagaard og Peter Fanøe samt bestyrelsens repræsentant næstformand Claus B. Andersen.

 

Arbejdet med at gøre et klubhus muligt kører nu for fuld tryk og vi har fået nogle forslag som vi arbejder videre med.

 

Her er noget af det der arbejdes med og som vi rigtig gerne vil have tilbagemeldning på :

 

Placeringen er omkring Aalborg og Nørresundby, da det er midt i distriktet.

 

Klubhuset skal økonomisk kunne drive sig selv bla. ved salg af sponsorrater, vi er i gang med lave et attraktivt sponsorkoncept så hvis du eller nogen du kender vil tegne et sponsorrat vil det bare være super.Der allerede godt gang i salget :-)

Derudover skal det kunne lejes af medlemmer til fester og lignende, ligesom vi kalkulerer med et vist barsalg.

 

En af ting vi meget gerne vil høre jeres mening om er hvorvidt man ønsker at klubhuset skal have en størrelse så man fx. kan afholde GF og julefrokost måske endda træf, eller man vil foretrække et mindre mere centralt placeret sted ?

 

Der skal være faste åbningstider, fx. 2 gange om ugen i sommer halvåret og 1 gang om ugen i vinterhalvåret,

og " barvagten " skal besættes med hjælp af frivillige medlemmer.

 

Det var alt for nu, vi håber meget på jeres tilbagemeldninger pånaestformand@hdcn.dk .HUSK vi arbejder for jer.

 

Med venlig hilsen

 

H-DCN klubhusudvalg

 

 

---------------------------------------------------------------

 

Hej alle i H-DCN - 11. april 2012

 

Mandag d. 26. Marts havde vi besøg af Marius Iversen og det var et forrygende godt arrangement lavet af Monrad og Egon. Det skal de have stor ros for.Spørgelysten var stor og der kom mange gode svar fra Marius.Tak til alle deltagere og Road-Hogs MC som lagde lokaler til.

 

Så er vi godt i gang med sæsonen.

 

Mandag d. 2. April havde vi en dejlig tur fra Støvring, hvor det at " komme op på geden " fik en ny betydning.Stor tak til Ernst og Støvring MC for kaffen og ostemaderne.

 

Sæsonstart lørdag d. 7. April gik også som forventet, vejret og det faktum at det var påskelørdag taget i betragtning.

Lige fra kl. 10 var der godt besøgt hos Port 6 og her var servicen som sædvanlig helt i top med hjemmebag og pølser, så også en stor tak til Johnny og frue.

 

På turen var der 45 deltagere og vi fik en rundtur i Himmerland af Søren Jørgensen, der dog tilpassede turen til klimaet på dagen.Vi sluttede af på Dalby Over Kro og det kan godt anbefales til en anden gang.Også tak til Søren for det fine arrangement.

 

Næste arrangement er fra Aalborg Storcenter lørdag d. 14. April hvor vi kører til Cap´s.Denne dag vil vi også samle ind til vores Toyrun som køres senere, så kom og giv en skærv.

 

Vi ses derude, pas på jer selv.

 

Bestyrelsen i H-DCN

 

----------------------------------------------------------------

 

Kære Klubmedlemmer.

Det nye sker, når den, der altid er tiltænkt tilskuerens rolle, begynder at blande sig
HDCDK Distrikt Nords bestyrelse forsøger nu at forbedret dialogen mellem bestyrelsen og medlemmer samt mellem medlemmer indbyrdes. Vi har oprettet to nye elektroniske konferencer på vores hjemmeside, hvor vi vil opfordre medlemmerne til at læse indlæg og deltage i dialogen.
Den ene konference ”Teknisk Forum”, hvor alle medlemmer af klub Nord kan rejste spørgsmål af teknisk karakter. Typisk vil der være tale om temaer såsom vedligeholdelse, reparation, ombygning mv. Der vil også være mulighed for at medlemmer med særlige gode tekniske tips og henvisninger kan dele dem med øvrige medlemmer. H-D bestyrelsen har aftalt med Johnny Jeppesen, Port 6, at han i en forsøgsperiode dvs. i denne sæson, vil bidrage med sin faglige viden til Teknisk Forum.
Den anden konference hedder: ”Klubliv”, hvor alle klubmedlemmer kan komme til orde med idéer, forslag og kommentarer. Her kan vi f.eks. indbyde til at komme med idéer og forslag til kommende Tolne-træf, klubaktiviteter o. lignende. Kom med dine idéer. I Klublivs-konferencen har vi oprettet en delkonference om ”Klubhus”, hvor idéer og synspunkter om et evt. klubhus kan udveksles.
Derudover har vi oprettet menupunktet ” Idéer til køreture”. Her vil der være en oversigt vedrørende forskellige tur-idéer, med udgangspunkt i Distrikt Nord. Jens Monrad, vil sammen med Webmasteren komme en oversigt vedrørende idéer til køreture inkl. forslag til besøgsmuligheder, kilometerangivelser, links til evt. relevante hjemmesider. Meningen er, at klubmedlemmer kan supplere listen med forslag, så vi på den måde kan dele viden om gode køreture og steder.
HDCDK Distrikt Nords bestyrelse

 

---------------------------------------------------------------

 

Bestyrelsen i H-DCN arbejder hele tiden på at optimere de tilbud og muligheder der er til medlemmerne, derfor er vi rigtig glade for alle de input og ideer som i kommer med. Tak for det og fortsæt endelig.

 

Det var en stor skuffelse for os at mødet med Marius Iversen blev aflyst, men heldigvis er der fundet en ny dato.

 

Vi vil gerne henlede opmærksomheden på vores Toy-run d. 19. maj hvor vi håber at rigtig mange ( som altid ) vil bakke op. Det går jo til et godt formål.

 

Træfudvalget har holdt møde og er godt igang med at arrangere årets Tolnetræf, de kan sikkert bruge gode ideer, så bare sig til hvis i ligger inde med noget fedt.Kontakt formand@hdcn.dk

 

Klubhusudvalget er også trukket i arbejdstøjet og arbejder med nogle ting der bliver spændende at høre om.Igen vil vi opfordre til at i kommer på banen hvis i kan bidrage med noget her.Kontakt naestformand@hdcn.dk

 

Nu er der heldigvis ikke længe til vi starter op igen ( 2. april ) Husk at tjekke aktivitetskalenderen, der kommer hele tiden nyt på.

 

Vi ses derude og kør forsigtigt.

 

Bestyrelsen i H-DCN